Bioweb marktkraam

Bioweb op de markt
Bioweb staat ook op de markt met een kraam vol aardappels, groente en fruit rechtstreeks van de boer! U vindt de Bioweb marktkraam elke donderdag in Drachten, vrijdags in Leeuwarden en op één in de 14 dagen (even weken) op zaterdag in Frederiksoord.

Elke vrijdag in Leeuwarden
Het begon allemaal in Leeuwarden, af en toe werd er een kistje producten meegenomen voor de biologische groenten en fruitkraam van Aukje van der Schaaf. Toen Aukje door gezondheidsredenen moest stoppen met de marktkraam heeft Biowebber Hylke het gat opgevuld. Met succes! Steeds meer mensen weten op vrijdag de Bioweb marktkraam op het Zaailand in Leeuwarden te vinden.

Nu ook in Frederiksoord en Drachten
Na het succes in Leeuwarden volgden meer verzoeken om marktplekken in te vullen. Eén keer in de 14 dagen (even weken) vindt u David van 11:00 tot 16:00 met zijn kraam langs het voetpad bij museum Het Koloniehof. Jacqueline staat elke donderdag van 9:00 tot 16:00 op het Moleneind in Drachten.

Rechtstreeks van de boer
Het groente en fruit komt zoveel mogelijk rechtstreeks van boeren uit Friesland. Zo vindt u in het seizoen de tomaten van Jochum de Boer uit Kimswerd, rammanas van It Griene Strân uit Workum, regenboogpeen van Bonaventura uit Ternaard en nog veel meer heerlijke biologische seizoensgroente uit eigen regio. Het assortiment wordt verder aangevuld met producten van biologische verswaren groothandel De Zaai-Ster zodat u ook voor uw bananen bij Bioweb terecht kan!

Deelnemers