Week van de Smaak activiteiten

In het kader van de Week van de Smaak organiseert het Frysk Eko Produkt een tweetal  activiteiten. Een kookworkshop in Workum en een proeverij op de markt in Leeuwarden. Natuurlijke met Friese biologische ingrediënten. Zo kunt u zelf ervaren wat voor heerlijkheden uit eigen provincie komen!

Activiteit:
Workshop hartige taarten maken met biologische streekproducten

Waar:
kookstudio ‘De Roggemole’, Roggemolestege 5, Workum

Wanneer:
7 oktober             19:00 – 21:00
8 oktober             13.30 -15.30

Door:
Nynke van der Werk

Kosten:
€ 15,00 p.p

Meer info:
www.fryskekoprodukt.nl

Opgeven:            
info@nylander.nl

Lijkt het je leuk om eens te koken met pure, duurzaam geproduceerde biologische ingrediënten, meld je dan aan voor de workshop hartige taart maken.  De workshop wordt gegeven door Nynke van der Werk. De ingrediënten zijn puur, biologisch, zonder toevoegingen en komen veelal uit de streek. Zo komen de eieren van Fûgelfrij, Hichtum, meel van Mole ‘t Lam, Woudsend, groenten van It Griene Strân, Workum, en kaas van de Nylander, Workum. Prijs is €15.00 aanmelden kan via info@nylander.nl

Activiteit:
Proeverij biologische streekproducten

Waar:
Biologische Markt Leeuwarden Waagplein, Leeuwarden

Wanneer:
Vrijdag 7 oktober 11:00 – 15:00

Yt mar Frysk! Proef de pure, biologische  producten uit eigen provincie. Van 11:00 tot 15:00 kunt u heerlijke hapjes proeven op de Biologische Markt in Leeuwarden. U vindt ons op het Waagplein langs de gracht. Natuurlijk kunt u daar de ingrediënten van de proeverij ook direct kopen en thuis verder genieten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.