Komst boeren versmarkt in Techum

Yt mar Frysk in Techum!
Donderdag 31 oktober is de feestelijke opening van de boeren versmarkt met biologische streekproducten in de wijk Techum bij Leeuwarden. De boeren versmarkt is een initiatief van de leden van het Frysk Eko Produkt, de producentenverenging waaronder een tiental biologische bedrijven uit Fryslân samenwerken.  De marktwagens staan van 17:00 uur tot 19:00 uur, vlakbij de school, bij lunchroom ’t Alddjip.

Rechtstreeks van de boer
De producten van de versmarkt komen rechtstreeks van de boer. Belegenkaas van kaasmakerij De Nylander uit Workum, eieren van Fûgelfrij in Hichtum, rookworst van de Friese Marktslager uit Damwoude, pompoenen van It Griene Strân uit Workum, roggebrood van Bakker Bolhuis en nog veel meer smakelijke seizoensproducten uit de streek. Yt mar Frysk!

Samen voor duurzaam
Met de oprichting van de boeren versmarkt in Techum komt het beste van Fryslân naar De Zuidlanden. Een wijk waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Voor de leden van het Frysk Eko Produkt betekent duurzaam, onder andere kiezen voor een biologische bedrijfsvoering in combinatie met streekproducten. De smakelijke resultaten van deze werkwijze komen ze graag delen met de bewoners van Techum en omstreken.

Feestelijke opening
Klokslag 17:00 uur zal de boeren versmarkt in Techum feestelijke geopend worden. Er zullen proeverijen zijn, de boeren komen vertellen over hun producten, knallende openingsaanbiedingen en vooral ook heerlijke producten!

Boeren versmarkt in Techum
Elke donderdag van 17:00 tot 19:00
Adres: De Nije Dam 1,  8941 BH Techum Leeuwarden

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.