Friese Marktslager klaar voor 2012

Henk en Greetje Visser van de Friese Marktslager zijn helemaal klaar voor 2012! Sinds drie weken genieten zij van een nieuwe marktwagen. De nieuwe wagen is speciaal op maat gemaakt voor de Friese Marktslager zodat de producten nog beter tot hun recht kunnen komen. Naast de technische kant is daarbij ook aandacht besteed aan de buitenkant. Het resultaat, een fris en ruim ogende marktwagen waarin het heerlijk werken is met daarbij direct contact met de klanten door onder andere de lagere toonbank.

Maar er is meer reden voor feest. Het is tevens vijfentwintig jaar geleden dat Henk en Greetje elkaar het jawoord gaven. Naast een leven samen startte zij ook samen een bedrijf. Het begon met de slagerij waar een jaar later de marktkraam bij kwam. Greetje vertelt: ‘De eerste marktkraam was een vrachtwagen met achterin een toonbank waarbij mensen via een trappetje naar binnen konden om hun vlees uit te zoeken’. Een hele verandering vergeleken met de nieuwe marktwagen, wat laat zien dat hard werken, doorzetten en blijven innoveren van de Friesche Marktslager een succesvol bedrijf heeft gemaakt.

Door de jaren heen heeft de Friese Marktslager op vele plekken mogen staan. Sinds drie weken is daar een standplaats bijgekomen, namelijk Dronrijp waar u de Friese Marktslager van 8:00 tot 12:30 kunt vinden. De standplaats in Joure is om die reden verschoven van donderdagochtend naar de middag van 13:30 tot 17:00. Wilt u meer weten over de Friese Markslager en hun standplaatsen kijk dan op www.defriesemarktslager.nl  en op www.fryskekoprodukt.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.