1000ste aanmelding bij Bioweb

Steeds meer mensen in Friesland genieten via Bioweb van biologische producten rechtstreeks van de boer. Afgelopen week werd de aanmelding van de 1000ste klant ontvangen! Een mijlpaal om even bij stil te staan. De betreffende klant uit Berlikum ontvangt daarom aanstaande vrijdag een leuke attentie bij haar boodschappen.

Bioweb is dé webwinkel voor biologische boodschappen. De Bioweb is opgericht door drie Friese boeren die graag het verhaal achter hun smakelijke producten rechtstreeks delen met de consumenten. Dat het concept aanspreekt blijkt wel uit het feit dat de webwinkel blijft groeien. ‘Elke week mogen wij weer nieuwe klanten welkom heten’, vertelt Carla Engwerda, een van de oprichters van Bioweb, ‘mensen willen graag verse, gezonde producten uit de regio eten, bovendien is er het gemak van de bezorgservice’.

Via de webwinkel www.bioweb.nl kunnen klanten kiezen uit een ruim assortiment aan biologische producten. Van regionale versproducten als veldsla, winterpeen en suikerbrood tot bananen, rijst en wc-papier, bij Bioweb is het allemaal te krijgen. De boodschappen die woensdag voor 11 uur zijn besteld worden op vrijdag bij de mensen thuisbezorgd.bioweb logo

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.